Ma Rosa Kinderopvang in Rotterdam Ommoord

Ma Rosa Kinderopvang in Rotterdam Ommoord

Gastouder met Liefde & Ervaring

Mijn naam is Anarosa Guerrero en ik ben geboren in 1977. Mijn gezin bestaat uit mijn man Andres en mijn zonen Ricardo (2002) en Angelo (2013).

Ik ben een dierenliefhebber en daarnaast heb ik een uitzonderlijke passie voor kinderen. Ik ben gek op ze! Jongens, meisjes, baby’s, dreumesen, peuters, schoolgaande kinderen, het maakt niet uit!

Ik vind kinderen geweldig! Kinderen zijn zo mooi, puur en onbevangen. Ik beschouw het dan ook als een voorrecht om deel uit te mogen maken van hun levens tijdens de weg naar volwassen worden. Dit is ook de reden waarom ik al langer dan 18 jaar werkzaam ben in de kinderopvang. Tijdens mijn werk carrière heb ik veel ervaring opgedaan bij o.a. 24uurs opvang, Kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, gastouderopvang, peuterspeelzaal en in projecten voor tienermoeders. Tevens startte ik verschillende kindercentra’s op en volgde ik speciale programma’s voor kinderen met ontwikkelingsachterstanden. Ook ontwikkelde ik programma’s om betrokkenheid en participatie van ouders bij hun kinderen te bevorderen.

Het runnen van een eigen bedrijf m.b.t. kinderopvang met een kleinschalig karakter en meer persoonlijke aandacht voor het kind is dé combinatie waarin mijn droom, ervaring, enthousiasme en affiniteit met kinderen optimaal samenkomen.

Mijn streven is om een gezellig, huiselijk, veilig, persoonlijk, vertrouwd en vooral professionele kinderopvang te creëren, volledig aangepast op uw wensen en de behoefte van uw kind(eren).

Anarosa Guerrero

Heb je vragen of wil je je kindje aanmelden?